ABOUT THE COMPANY

Wij zijn onderdeel van een familie bedrijf meer dan 80 jaar in de sector actief is. Wij zijn fabrikant en leverancier gevestigd in Nederland, dit omdat wij het belangrijk vinden om direct contact met onze klanten te kunnen onderhouden.

Als fabrikant leveren wij wereldwijd medische, chirurgische en beauty instrumenten. Wij leveren onder andere aan Ziekenhuizen, Huisartspraktijken, Tandartspraktijken, Dierenklinieken, Groothandels, Schoonheidssalons en Kapperszaken. Onze instrumenten voldoen uiteraard aan alle nationale en internationale eisen.

Wij leveren direct vanuit onze eigen fabriek. Dus zonder tussenkomende partijen. Dat maakt het voor u prijstechnisch interessant. Bij ons kunt u ook terecht voor maatwerk, private labels en grote aantallen.

Persoonlijk en direct contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Indien mogelijk komen wij daarom graag bij u langs om samen met u uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen te kunnen bespreken. Wij kunnen u dan ook onze producten waar uw interesse naar uitgaat laten zien.

Contact
our mission

Onze instrumenten worden vakkundig en grotendeels met de hand vervaardigd van hoge kwaliteit (chirurgisch) roestvrij staal. De medewerkers beschikken over de juist kwalificaties, ervaring en beheersen hun vak uitmuntend.

Elk instrument wordt met grootste precisie en vakkundigheid vervaardigd van alleen het beste materiaal afgestemd op het eind gebruik van het instrument.

CORE VALUES

Benieuwd naar onze producten en wat wij voor u kunnen betekenen?
U kunt contact met ons opnemen of stuur direct een e-mail naar contact@medluxy.nl.
Vermeld daarbij uw contact gegevens en waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Wilt u liever persoonlijk contact. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)20 354 7976.

© MEDLUXY Instruments for Professionals, All rights reserved.